CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..




  Η απόφαση και η προσπάθεια για μια εγκυμοσύνη δεν ειναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τα ζευγάρια πλέον δύσκολα αποφασίζουν κατι τέτοιο και αν το κανουν τότε πρέπει να ειναι έτοιμοι για την μεγαλη αλλαγή στη ζωή τους.
Καποιοι σχεδον χωρις καμια ιδιαιτερη προσπαθεια καταφερνουν να αποκτησουν ενα μωρακι και αλλοι χρειαζετε πολυς καιρος μεχρι να το καταφερουν.
 Εγω στις πρωτες δυο εγκυμοσυνες μου ουτε που καταλαβα ποτε ηρθαν. Τωρα για την τριτη που βρισκομαι χρειαστηκαν 3 μηνες προσπαθειας. -οχι οτι ειναι πολυ βεβαια..- Η αγωνια που ειχαμε στο διαστημα της αναμονης ειναι ενα πολυ παραξενο συναισθημα. και μπορω να πω οτι υπηρχει και μια μικρη απογοητευση απο μενα τουλαχιστον τις δυο φορες που βγηκε αρνητικο.Τον αλλο μηνα μετα απο προσπαθεια περιμενα λιγες μερες και με την 2η μερα καθυστερησης εκανα τεστ. ΘΕΤΙΚΟΟ!!!! Η χαρα που νιωθουμε βλεποντας δυο τετραγωνακια με δυο γραμμες στο τεστ ειναι απιστευτη!!! Θελουμε να το φωναξουμε σε ολους! ασχετα αν ειναι η πρωτη η δευτερη ή η τριτη φορα. Οσες εγκυμοσυνες και να εχουν ερθει το συναισθημα ειναι το ιδιο εντονο. Ενταξει να πω οτι στην πρωτη φορα ειναι λιγο παραπανω ως προς τον ενθουσιασμο που ειχε αναμειχθει με μια τρελλα και ολα αυτα τα αγνωστα που θα ζουσαμε, αλλα κατα τ'αλλα ειναι το ιδιο. Ενα καινουργιο μωρο! ενα καινουργιο μελος στο σπιτι μας! μια καινουργια ζωη! κλαματα και φωνες! μπιμπερα πιπιλες και πανες!Ζουζουνιαρικες στιγμες! Αυτες ειναι οι πρωτες εικονες που μας ερχοντε στο μυαλο. Μετα απο τον πρωτο ενθουσιαμο ηρθαν και οι πιο περιπλοκες σκεψεις και ανησυχιες. Αν πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη καθως κρυβει πολλους κινδυνους, και φυσικα τον τοκετο που παρολο που ειναι νωρις τον σκεφτομαστε η τον ονειρευομαστε απο τωρα. 
 Απο προσωπικη εμπειρια παντως πιστευω πως οσο καλητερα ειμαστε ενημερωμενοι τοσο πιο ησυχη εγκυμοσυνη εχω και γω αλλα θα μπορουμε και να αντιμετωπιζουμε οτιδηποτε πιο ηρεμα και συνειδητα, χωρις να βρισκομαστε προ εκπληξεως σε μια ''χ'' κατασταση.  Ετσι θα μπορεσουμε να ζησουμε το θαυμα που μολις ξεκινησε ακομα πιο εντονα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.