CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

4ος ΜΗΝΑΣ

Ναμαστε και στον 4ο!!! Ολα ειναι ομορφα ολα ειναι ωραια! εχω αρχισει και νιωθω την κοιλιτσα μου πρισμενη και σκληρη. Εχω επισης καποια τραβηγματακια. Τωρα που περασε το πρωτο τριμηνο πια προσεχοντας παντα εχουμε μπει σε νορμαλ καθημερινο προγραμμα στο σπιτι. Απο δω και μετα το μωρακι ειναι σχετικα δημιουργημενο οσο αφορα τα κυρια εσωτερικα του οργανα και θυμηζει ενα μικρο ανθρωπακι!
Με λεπτομεριες εχει περιπου μηκος 12 εκ και οι πατουσιτσες του ειναι περιπου στα 2 εκ! Ζυγιζει σχεδον 150 γραμ. Σε αυτη τη φαση δημιουργητε λιπος σε ολο του δερμα γιανα του παρεχει σωστη θερμοκρασια και να το προστατευει απο το ''μουλιασμα'' μεσα στη μητρα.Εχουν σχηματιστει τα νυχακια,ισως να μπορει να καταπιει και να ζαρωσει το μετωπακι του!
Στον 4ο μηνα γινοντε και αλλα θαυματακια οπως αρχιζει να ακουει δυνατους ηχους, που ειναι εξω απο την κοιλιτσα της μαμας και προς το τελος θα μπορει να διακρινει το εντονο φως που περνα τα τοιχωματα της κοιλιας!
Επισης απο αυτον τον μηνα ισως να μπορουμε να ακουσουμε τους παλμους της καρδιας με κοινο ακουστικο.
Η μαμα υποτιθετε θα εχει βαλει σχεδον 2 κιλα (εγω βεβαια εβαλα 4..) και προς το τελος του 4ου ανηπομονει γιατα πρωτα σκιρτηματα του μωρου αλλα και γιανα μαθει επιτελος με σιγουργια και το φυλλο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.