CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

3ος ΜΗΝΑΣ

Ηρθε και ο τριτος μηνας! Ολα πια κυλανε ηρεμα και ομορφα χωρις αγχος. Εχουμε αρχισει και μπαινουμε στην καθημερινοτητα μας στο σπιτι.
 Μετα τις γιορτες ηρθα και η μερα που θα κανουμε την αυχενικη! Ξεκινησαμε και πηγαμε στην κλινικη. Μετα απο λιγο ηρθε η σειρα μας. Για τον Πανο ηταν η πρωτη επαφη που ειχε με το μωρο μιας που τις αλλες φορες γινοταν το υπερυχο κολπικα και δεν τον εβαζαν μεσα μαζι μου. Αυτη τη φορα ομως τον εβαλαν και χαρηκα και γω πολυ. Ειναι τελειως διαφορετικο το συναισθημα ναμαστε μαζι,και γενικα το συναισθημα να κανεις υπερυχο απο την κοιλια σε σχεση με το κολπικο που ειναι απλα μια εξεταση. Ενω στο κανονικο νιωθεις εγκυος με ολη την εννοια..
 Λοιπον με το που ξεκιναμε μας περιμενε το μπεμπε ορθιο!μετα απο λιγα λεπτα γυρισε σε κατακορυφο και εμεινε εκει. Η γιατρος μας ειπε πως δε βοηθαει καθολου αυτη η σταση και δε μπορουσε να δει τιποτα που να αφορα την εξεταση. Μετα απο λιγη υπομονη και διαφορα ζουλιγματα απο δω και αποκει στην κοιλια μου με το μηχανημα καταφεραμε να το κανουμε να γυρισει σε ξαπλωστη θεση να το εξετασουμε. Ολα τα βρηκε τελεια! Αναπτησετε κανονικα και ειναι γερο και δυνατο. Κατι πηγε να μας δειξει και για το φυλο αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο.
Η υποψια μας ειναι παντως οτι μαλλον θα κυριαρχησουν οι αντρες μεσα στο σπιτι και δε μαρεσει καθολου αυτο!
 Εν το μεταξυ πηγα αι εκανα και τις εξετασεις αιματος που ειχα και ειναι ολα καλα εκτος απο το σιδηρο που εχει πεσει λιγακι αλλα ειναι λογικο. Τωρα ανηπομονουμε για τον επομενο μηνα που στο τελος πια θα ξερουμε και το φυλο στα σιγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.